0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Передній бампер, днище і решітка радіатора максимально вразливі для каменів і великих гілок. Крім цього, бампери регулярно страждають в аваріях. Передня частина може бути пошкоджена під час крутого спуску або невдалого входу в поворот. Для запобігання пошкоджень в конструкції кузова передбачені спеціальні пристрої у вигляді захисних дуг і кенгурятників.

Захисні конструкції бамперів

Захисні дуги на передній бампер здатні захистити від пошкоджень фронтальну частину авто - грати радіатора, капот і нижню частину моторного відсіку. У просторіччі цю частину часто називають кенгурятник.

Виділяють наступні захисні конструкції переднього бампера:

  • однотрубні моделі з нижнім кріпленням
  • багатоярусні передні кенгурятники з поперечинами
  • решітки
  • трубчасті моделі з центральним кріпленням
  • комбіновані варіанти для одночасного захисту передньої і бічної частин авто

Кенгурятники і захисні дуги випускаються в хромованому або нікельованому виконанні для запобігання корозії.

Захист переднього бампера також ефективна при наїзді на перешкоди на парковках і при дрібних ДТП. При установці захисту важливо, щоб кріпильні отвори в трубі і кузові автомобіля збігалися, точно повторюючи конфігурацію деталей бампера.

Для того щоб не закривати номерний знак, захисту бампера надається вигнута форма. Така форма використовується для бамперів Volkswagen Tiguan і Jeep Cherokee.

Захист переднього бампера ви можете купити в інтернет-магазині PTR.

У нашому каталозі представлені різноманітні види захисту автомобіля: грати радіатора, кенгурятники і пороги. Ви знайдете якісні аксесуари для тюнінга вашого транспортного засобу. Щоб купити передій захист, вам досить просто додати товар у кошик та оформити замовлення в один клік. Завдяки прямим поставкам від офіційних дилерів ми можемо запропонувати вам доступні ціни на широкий асортимент аксесуарів.

Купити в магазині PTR-car буде вірним рішенням бо у нас:

  1. великий асортимент;
  2. комфортний пошук по сайту (система фільтрів допоможе вам вибрати запчастина з урахуванням марки, моделі та року випуску вашого авто);
  3. регулярне оновлення каталогу
  4. акційні пропозиції та розпродажі
  5. доставка по всій Україні (доставляємо безкоштовно при замовленні від 3000 грн).

Замовте відповідий захист для вашого позашляховика, і ви захистите свій автомобіль від пошкоджень на найскладніших дорогах.