0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Сучасні килимки в багажник автомобілів виробляються з урахуванням індивідуальної форми і розмірів транспортного засобу. Тому при правильному виборі такий килимок в багажник з високим бортиком або органайзером можна без проблем укласти в багажний відсік.

Критерії вибору килимків в багажник

Чистота і захист. При виборі килимків в багажник автомашини дуже важливо звернути увагу на моделі, здатні забезпечити висококласну захист інтер'єру багажного відділення від бруду, пилу і постійно виникає вологи, які раз у раз з'являються після перевезення речей з будинку або магазину. Важливо мати такий килим, якщо ви регулярно перевозите в багажнику:

  • дитячі коляски
  • велосипеди
  • будівельний або сільськогосподарський інвентар
  • необхідні речі для риболовлі або полювання
  • овочі або фрукти з дачі або присадибної ділянки
  • непотрібне барахло і просто старий мотлох

Саме такі моделі здатні надійно позбавити поверхню багажника від впливу неприємних зовнішніх факторів.

Багажне відділення дуже важливо утримувати в постійній чистоті, тому що за своєю значимістю воно практично не поступається салону. У багажнику ми зазвичай перевозимо їжу, одяг, а також важливу техніку і побутові прилади. Тому чистота в багажному відділенні завжди повинна стояти на першому місці.

Килимки в багажнику автомобіля в першу чергу характеризують господаря транспортного засобу. Якщо вони нові і чисті, то це з позитивної сторони показує хазяйновитість власника. Якщо ви плануєте купити килимок в багажник, то ви повинні знати, що вони діляться на кілька різновидів:

Килимки в багажник з гуми. Найбільшою популярністю серед автовласників користується піддон в багажник гумовий з бортами. Це пов'язано з тим, що вони мають високу функціональність, але при цьому дуже прості і невибагливі в обслуговуванні. Гумові килимки в багажник дуже легко чистяться, а також надійно захищають транспортний засіб від бруду і вологи. Вони відмінно виконують свою функцію в холодну пору року, коли збереження багажника в чистоті і сухості стає великою проблемою. Варто також відзначити, що гумовий килим в багажник - це ще й дуже демократичний варіант, який доступний в абсолютно будь-якому автомагазині за низькою вартістю. Недоліком таких килимів в багажне відділення є відносно невисокий бортик.

Килимки в багажник полімерні і поліуретанові. Ідеальним варіантом для педантичних автолюбителів є килимок в багажник з бортиком з поліуретану. Як правило, вони виготовляються індивідуально і багаторазово виграють в порівнянні зі звичайними гумовими килимами. Такі килими в точності повторюють форму багажника і мають високу стійкість до механічних факторів. Об'ємний рельєф на таких піддонах перешкоджає ковзанню багажу. Поліуретанові килимки в багажник також позбавлені неприємного запаху і продаються за відносно невисокою ціною

Противоскользящий килимок в багажник. Відрізняється від звичайних піддонів невеликою товщиною і більше "чіпкими" матеріалами, що використовуються при виготовленні. Допускається використовувати килимки проти ковзання спільно з піддонами для зниження шумів в багажнику.