0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Накладки на пороги виконують як декоративну, так і захисну функцію. На деяких автомобілях виробники включають пластикові накладки в якості стандартного обладнання. Такі "декоративні накладки" не несуть якоїсь декоративного навантаження, а виконують тільки чисто захисні і практичні функції. Згодом пластик таких накладок пошкоджується і виглядає досить зношеним і свої видом представляє автомобіль не з кращого боку. Набагато вигідніше придбати накладки з високоміцних матеріалів, таких як нержавіюча сталь або склопластик, які матимуть тривалий термін служби. Крім збільшення терміну служби, тюнінгові накладки виглядають дуже елегантно і цікаво, привносячи незабутні і індивідуальні риси в загальну картину.

Ви можете купити накладки на пороги, які були виготовлені спеціально для певної марки і моделі автомобіля. Накладки на внутрішні пороги може володіти різним дизайном. На додаток до звичайного пластику і нержавіючої сталі можна придбати накладки з додатковою перфорацією, яка має протиковзким ефектом. Для тих, хто любить підкреслювати статус свого автомобіля, варто спробувати накладки з гравіюванням марки виробника.

Хромовані накладки на пороги

Хромовані накладки на пороги не тільки елегантно і стильно виглядають практично в будь-якому автомобілі, вони захищають лакофарбове покриття від зношування при в'їзді та виїзді з автомобіля. Це виключає можливість корозії і усуває необхідність періодичної локальної фарбування. Накладки з підсвічуванням, крім захисту від пошкоджень лакофарбового покриття, змусять назавжди запам'ятати ваш автомобіль, такі незабутні аксесуари, які приємно світяться, коли ви відкриваєте двері. Вони також збільшують видимість в нічний час при вході в автомобіль, запобігаючи різні травми. Інша колірна гамма дозволяє підібрати накладки під колірної дизайн салону.

Накладки порогів, незалежно від варіантів дизайну, досить легко встановлюються замість звичайних накладок за допомогою двосторонньої клейкої стрічки, вже нанесеною на задню поверхню. Придбання і установка накладок показує відношення власника до свого автомобіля. Їх наявність означає, що власник автомобіля звик дбайливо ставитися до автомобіля, він цінує свій час і гроші, а також показує, що він незвичайна людина і володіє фантазією.

Купити захисні накладки на пороги автомобіля

Універсальні накладки на пороги, купити в інтернет магазині PTR-car - ваш найправильніший вибір. Ми пропонуємо широкий асортимент деталей і аксесуарів для тюнінга авто від надійних виробників. Кращі бренди представлені в нашому каталозі задовольнять навіть найвибагливішого покупця. Ми дбаємо наших клієнтів і пропонуємо безкоштовну доставку по території України при замовленні на суму от 3000 грн.