0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Накладки на дзеркала авто мають значну кількість позитивних характеристик. З їх допомогою у авто поліпшуються аеродинамічні властивості. Завдяки їх обтічності знижуються шуми при швидкій їзді. Також завдяки накладок на бічні дзеркала транспортний засіб набуває привабливість і якісно виділяється в загальному потоці машин. За допомогою цього аксесуара можна без шкоди і значних витрат експериментувати із зовнішністю вашого авто.

Накладка на дзеркало заднього виду

Найпопулярнішими накладками на дзеркало заднього виду можна вважати хромовані і карбонові. Автолюбителі встановлюють їх не тільки заради естетичного задоволення, але і для захисту дзеркал. Для виготовлення цього аксесуара зазвичай використовують два види матеріалів:

  • нержавіюча сталь (нержавійка)
  • ABS-пластик

Відмінність між ними складаються в якості матеріалу від чого і залежить їх вартість. Для фактурного зовнішнього вигляду існують хромовані накладки, які крім захисту дзеркал дозволяють вашому авто блищати серед нудних сірих міських доріг.

Карбонові накладки здатні додати вашому авто стильний і спортивний вигляд завдяки своїй текстурності і рельєфній структурі .Такі накладки додадуть вашому автомобілю енергійні і стрімкі риси.

Як встановити накладки на дзеркала

Установка накладок на дзеркала не вимагає спеціальної освіти і під силу майже кожному. Але якщо у ви не впевнені в своїх і силах або просто не володієте достатніх кількістю вільного часу, то краще звернутися в майстерню. Зазвичай дані аксесуари продаються в комплекті з кріпильними засобами або елементами.

Виділяють три способи установки:

  1. на клей-герметик
  2. на двосторонній скотч
  3. на спеціальні кріплення (в комплекті)

При установці на клей-герметик або двосторонній скотч необхідно очистити і знежирити зовнішню поверхню дзеркал. Після чого нанести шар клею або кілька смуг двостороннього скотча на внутрішню поверхню накладки. Потім акуратно і щільно притиснути і потримати близько хвилини.

У разі установки на кріплення, все ще простіше. Важливо просто не перестаратися з силою натиску, щоб не зламати кріпильні вусики вироби.

Купити накладки на бокові дзеркала

Інтернет-магазин PTR-car пропонує вам великий вибір накладок на бічні дзеркала заднього виду. У нашому каталозі представлені кращі товари перевірених брендів. Процес замовлення максимально простий. При замовленні на суму от 3000 грн ми здійснимо безкоштовну доставку по території України.