0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

У машині кожен аксесуар повинен відповідати стилю власника і підкреслювати його охайність і статусність. Ручка КПП, і рульове колесо з педалями - головні елементи управління, які завжди задіяні і піддаються навіть більш частим механічним впливам з боку водія, ніж включені передачі. Недарма кажуть, що по ним можна обчислити приблизний пробіг транспортного засобу.

Роблячи тюнінг ручк КПП і змінюючи її на класний продукт від PTR-car, ви не просто позбавите себе від старого, зношеного стандартного аксесуара, але і додасте інновації в інтер'єр вашого залізного друга. Будь-яка ручка КПП, яку можна купити в інтернет-магазині PTR-car, має свої унікальні властивості. Завдяки великому вибору ви можете вибрати той стиль, який максимально відповідає загальному кольору салону автомобіля. На додаток до великого вибору вставок на ручках КПП, асортимент включає вибір форми і дизайну. Різноманітність шкіряних вставок, стилізованих під карбон і додатково перфорованих, пропонує найширший вибір, який, звичайно, може задовольнити навіть самого вимогливого покупця.

Кругла ручка КПП по стилю буде наближена до заводської модифікації аксесуара, щоб звично розташовуватися в долоні. Якщо ви новатор або хочете зробити свій інтер'єр максимально унікальним, повний тюнінг ручки КПП може володіти підсвічуванням. ЛІД ручка КПП, доступна до покупки версії з частковими елементами освітлення, так і у версії з мерехтливої ​​вставкою, а в установці вони також прості як і завжди. Електрична частина підсвічування може живитися від габаритів або виводитися на окремий вимикач з живленням від постійної ланцюга.

Шанувальникам класики сподобається звична форма і хром обробка, в глянцевих або матових варіаціях. В такому випадку, також доступні варіації зі світлодіодним підсвічуванням. Якщо потрібно подовжити ручку КПП для вашої комплектації - передбачена можливість регулювання довжини за допомогою вбудованого подовжувача.

Процес монтажу займає мінімальну кількість часу, так як кожна ручка КПП має стандартне різьблення, і може бути замінена самостійно за дуже короткий час. При тюнінгу ручки КПП слід звернути увагу на чохол КПП - такий елемент також слід замінити, якщо він надмірно зношений. PTR-car пропонує вашій увазі також чохли КПП і рамки, для їх установки.