0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Кожен автолюбитель хоче сидіти за кермом авто, яке особливо яскраво виділяється серед звичайного, звичного для очей транспортного потоку. Завдяки цьому концепція тюнінгу стає все більш поширеним поняттям в жаргоні автоаматорів. За допомогою таких елементів, як декоративні накладки на дверні ручки, тепер кожен власник автомобіля має можливість значно вдосконалити естетичні властивості транспортного засобу і надати йому неповторної ексклюзивності без особливих зусиль.

Накладки на ручки дверей виконують як декоративну, так і захисну функцію, цей елемент рестайлінгу не просто змінює зовнішній вигляд автомобіля в кращу сторону, але і захищає лакофарбовий шар від пошкоджень.

Виділяють наступні матеріали з яких виготовлені накладки:

АВС пластик. Основною перевагою є стійкість до руйнівним факторам: солям, бензину, механічних впливів і навантажень, а також УФ-випромінювання.

Хром сталь. Сталь різної міцності використовується у виробництві виробів. Основною перевагою є стійкість до корозійних процесів і збереження ідеального зовнішнього вигляду протягом тривалого часу.

Карбон. Деталі, виготовлені з його застосуванням, мають підвищеними експлуатаційними властивостями: цей легкий, але при цьому досить міцний матеріал відрізняється чудовими естетичними властивостями

Хром накладки на ручки дверей доповнять зовнішній вигляд вашого транспортного засобу і додадуть естетику і неповторність, як додатковий елемент тюнінгу.

Купити хром накладки на ручки в «PTR-car»

Купити декоративні накладки на дверні ручки для вашого транспортного засобу можна в інтернет-магазині PTR-car. Ми пропонуємо широкий асортимент товарів від надійних виробників. У нашому каталозі представлені різні елементи тюнінгу і стайлінгу здатні задовольнити запити навіть найвибагливішого покупця. Ми цінуємо наших клієнтів, тому завжди готові надати консультацію і допомогти з вибором. Ви можете оплатити товар будь-яким зручним для вас способом або оформити розстрочку. При замовленні на суму от 3000 грн ми здійснимо безкоштовну доставку по території України.