0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

У цьому розділі представлені чохли на сидіння і капот автомобіля, а також плівки для тюнінгу і декору машини. Розповімо трохи докладніше про кожен аксесуар тюнінгу, захисту та рестайлінгу авто.

Чохол капота

Чохол на капот - розумна захист для фарби і лаку на кузові. Щільний кожзам добре прилягає. Ідеальний для настилу влітку або навесні. Чохол капота чудово захищає від піску, а якість виробників представлених на нашому сайті перевірено тестами і відгуками покупців. Купити чохол на капот в інтернет-магазині PTR-car можна за приємними цінами.

Чохли на сидіння автомобіля

Оновити інтер'єр автомобіля можливо за допомогою спеціальних чохлів. Актуально як для нових, так і старих автомобілів. Для перших авточохли дозволяють зберегти сидіння в чистоті і порядку, а для других - повертають колишній привабливий зовнішній вигляд салону. В асортименті інтернет-магазину PTR-car запропоновано великий вибір чохлів на крісла авто різних фасонів і матеріалів. При цьому купити авточохли ви можете у нас за доступною ціною.

Перед покупкою чохлів на сидіння слід, перш за все, визначитися з категорією виробів. Сьогодні розрізняють наступні види чохлів:

  • Універсальні - варіант, який підходить всім моделям автомобілів. Однак вони можуть бути занадто вузькими або мішкуватими.
  • Модельні - чохли, створені спеціально під конкретну марку і модель авто. Як правило, підходять до міліметра.
  • На замовлення - вироби, які виготовляються за індивідуальним виміру сидінь автомобіля.

Визначившись з моделлю чохлів, варто вирішити, яке матеріал вам підходить найбільше. Існує кілька матеріалів, які традиційно використовуються при виготовленні чохлів на крісла автомобілів - жаккард, велюр, вініл і екошкіра. Авточохли з жаккарда вважаються більш демократичними за вартістю, при цьому, мають високу міцність і можливістю довго зберігати колір і текстуру. Велюр зовні дуже привабливий і володіє чудовою міцністю. Єдиний недолік велюру - пилеемкость. Перевагою вінілових чохлів є наявність великого вибору кольорів. Разом з тим, вироби з вінілу відрізняються досить малою вартістю. Але по-справжньому інноваційною розробкою є авточохли з екокожі. Такі чохли випускаються в різній забарвленням з тисненням і перфорацією. Також екошкіра вважається гіпоалергенної і легко чиститься.

У нашому асортименті запропоновано великий вибір чохлів на сидіння автомобілів. У нашому каталозі ви знайдете як універсальні, так і підходять під конкретні авто чохли. Що стосується матеріалу, то ми вважаємо за краще чохли з екокожі і тканини. Всі вироби при цьому відрізняються високою міцністю і зносостійкістю.

Плівка для аквапечаті

Сфера аквапечаті або, як її ще прийнято називати, 3D декорування надзвичайно популярна в наші дні. Це та область поліграфії, де проявити себе може практично кожен бажаючий, оскільки технологія иммерсионной друку відрізняється доступністю і великою різноманітністю витратних матеріалів.

Інтернет-магазин PTR-car пропонує широкий асортимент плівок для иммерсионной друку, купити які ви зможете по вкрай привабливою вартості і в будь-якому необхідній кількості.