0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Бампери авто все частіше виготовляються з пластика, що робить їх вкрай сприйнятливими до будь-яких пошкоджень. Крім захисних функцій вони є декоративним елементом, тому також вимагають захисту. Так як їх розташування в конструкції автомобіля має на увазі захист кузова, то бампер в першу чергу приймає на себе всі зіткнення, що призводить подряпин, тріщин і поломок. Щоб уникнути цих проблем і зберегти естетику машину були створені захисні накладки на бампер, які володіють протиударними властивостями.

Накладка на задній бампер - найважливіший елемент захисту. Особливу значущість вони отримали завдяки тому, що саме задня частина авто більш схильна до негативним механічних впливів.

Захисна накладка заднього бампера

Протиударні накладки можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Найпоширеніші це:

  • Хромовані (з нержавіючої сталі) - аксесуари з високоміцного матеріалу, які забезпечують максимальний захист. Хромовані накладки бувають з матовою і глянсовою (дзеркальної) поверхнею. Глянцеві більш схильні до до різного виду потертостей, тому для автолюбителів, які хочуть позбавити себе від зайвих відбитків долонь на поверхні, рекомендується матовий варіант. Хром накладки відрізняються більш високою ціною, але зносостійкість і ексклюзивний зовнішній вигляд окупають витрати на покупку.
  • ABS пластик - більш економічний. Накладки з пластика мають чорний колір, тому можуть вважатися універсальними, адже підходять для абсолютно будь-якого автомобіля незалежно від його кольору. Вони прості у догляді і завдяки своєму кольору менш мазкі.

Для транспортування предметів, які не влазять в багажний відсік були створені накладки на задній бампер з загином, що забезпечують підвищений захист.

Автолюбителі, що використовують захисні накладки виділяють такі позитивні моменти їх використання:

  • більш тривалий термін експлуатації бампера
  • економія грошей на заміну і ремонт
  • більш безпечне транспортування вантажів
  • естетика авто

Декоративна накладка на задній бампер

При виборі накладки бампера слід визначити мету її призначення. Дві основні групи це:

  • захисні - повинні охороняти бампер від ушкоджень.
  • декоративні - ефектний аксесуар тюнінгу авто зі зниженим захисним функціоналом. До них відносяться накладки покриті хромом виготовлені з пластику або металу.

Якщо ви хочете купити декоративну накладку на бампер, але при цьому отримати баланс міцності та естетики, то слід звернути увагу на аксесуари з нержавіючої сталі.

Купити хром накладку на задній бампер

Купити хромовані накладки для вашого авто в інтернет магазині PTR.com.ua стало ще простіше. Ми пропонуємо широкий вибір захисних накладок в нашому каталозі товарів для тюнінга автомобіля. Якщо ви розгубилися і не можете вибрати аксесуар спеціально для вашого транспортного засобу, то у нас є універсальні варіанти. Досить просто додати товар у кошик та оформити замовлення. При сумі замовлення від 3000 гривень ми здійснимо безкоштовну доставку по Україні.