0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Серед безлічі автокомпонентів, пропонованих сьогодні на ринку, окрему нішу займають різні деталі, які відрізняються універсальними характеристиками, що поєднують в собі функціональність і декоративні якості.

До таких деталей відносяться захисні накладки на двері авто. Ці деталі виконують практичні функції, захищаючи такі деталі кузова, як двері і крила від всіляких пошкоджень, подряпин і інших неприємностей. Встановлені пластикові і силіконові накладки на двері, як правило, є найширшою частиною кузова автомобіля і таким чином захищають поверхню дверей від різних механічних пошкоджень.

У представленій категорії інтернет-магазину ви завжди можете купити захисні накладки на кромки бічних дверей. У більшості випадків установка такого роду деталей не займе багато часу і сил, всі необхідні операції ви можете виконати самостійно. Найчастіше протиударний накладка кріпиться за допомогою спеціальних засувок, а також одного невеликого кріпильного болта з одного боку молдинга.

Сьогодні у вас є можливість купити гумову накладку, підібравши її спеціально під вашу модель, в повній відповідності з необхідними параметрами форми і розміру. Так як на кузові є спеціальні осередки, процес установки не викличе ніяких складнощів, а молдинги, встановлені в штатному місці, будуть виглядати дуже добре і органічно.

Використовуючи такі декоративні та функціональні деталі, як захисні молдинги для дверей автомобіля, ви зможете не тільки захистити свій автомобіль від механічних пошкоджень, а й надати йому неповторний вигляд, який буде відрізняти його від інших автомобілів. Зазвичай завдяки таким декоративним накладок власники різних моделей автомобілів можуть виразно підкреслити оригінальний зовнішній вигляд свого улюбленця і надати транспортному засобу більш цілісний, стрімкий і спортивний вигляд.

Деталі виготовляються в основному з високоякісного пластику, характеризуються високою стійкістю до різних видів зносу і дуже довгим терміном служби в будь-яких умовах.

Купити накладки на двері авто

Ви можете купити протиударні дверні накладки в інтернет-магазині PTR-car. Ми пропонуємо великий вибір автозапчастин для тюнінгу, серед яких є і захисні накладки на двері. У нашому каталозі представлені запчастини від популярних брендів. Асортимент задовольнить навіть найвибагливішого покупця. При замовленні на суму от 3000 грн. ми надаємо безкоштовну доставку по Україні.