0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Тюнінг решітки радіатора

Змінити зовнішній вигляд свого автомобіля в кращу сторону досить просто. Тюнінг решітки радіатора - це один з найшвидших і яскравих готових рішень для рестайлінгу. Цей аксесуар незамінний і служить для захисту простору під капотом. Часто трапляється так, що решітка заводської комплектації нададуть і не радує око.

Спроби самостійних змін у результаті тільки витрачають ваш час, так як результат рідко відповідає початковій задумом. З цієї причини придбання тюнінг решітки є зваженим рішенням в усіх відношеннях. Цей аксесуар миттєво додасть новий вигляд особі вашого авто, а монтаж здійснюється легко при допомогою штатних кріплень.

Види і функції

Коли ви зважилися на такий спосіб рестайлінгу залишається вибрати тип декоративної решітки радіатора, а також підібрати правильний варіант для марки і моделі автомобіля. Інтернет-магазин PTR-car допоможе вам зробити це всього за кілька хвилин. На сайті є зручний фільтр по марці і моделі, який виключає можливість неправильного вибору. Нова решітка радіатора не обов'язково повинна містити стандартний логотип виробника авто. Власник транспортного засобу вільний в своєму виборі і може помістити на накладку будь-яку емблему або залишити місце недоторканим, також існує можливість купити тюнінг решітку радіатора під фарбування.

Матеріал, з якого виготовлена ​​сітка радіатора, має велике значення при виборі. Найпопулярнішими сьогодні є стандартні сплави:

алюміній;

карбон;

пластик;

нержавіюча сталь.

Металеві решітки радіатора коштують дорожче через специфіку виробництва. Такі конструкції відрізняються більш тривалим терміном експлуатації, а також можливістю подальшого тюнінгу. Тюнінг решітки з пластику часто купуються під фарбування. Сітка або решітка з вуглецевого волокна (карбону) - найдорожче рішення, але при цьому повністю виправдане за рахунок експлуатаційних якостей і шикарного зовнішнього вигляду.

Особливості вибору

Важливим моментом вибору є не тільки матеріал, з якого зроблена решітка переднього бампера. Присутній також ряд технічних нюансів, які дозволяють зробити тюнінг не просто стильним, але і безпечним для двигуна і всього автомобіля. Перш ніж купити тюнінг решітку, потрібно звернути увагу на розмір осередків: надто великі - дрібне сміття і каміння потрапляють безпосередньо в радіатор, занадто маленькі - швидко засмічуються, тим самим порушуючи необхідну вентиляцію моторного відсіку. Крім того, ви можете використовувати додаткову кришку на решітці радіатора, яка встановлена ​​поверх стандартної версії і може бути легко знята для очищення в майбутньому. Магазин автозапчастин для тюнінгу PTR пропонує товари різних цінових категорій, що значно полегшує пошук. Незалежно від того, чи потрібна вам основна або нижня решітка бампера, зручний пошук допоможе знайти найбільш підходящий варіант.