0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Гумові килимки в салон використовуються для захисту транспорту від бруду. Наявність килимків створює додатковий комфорт для власника машини. Купувати автомобільні гумові килимки слід одночасно з покупкою машини або при необхідності заміни старих килимків.

Гумові килимки для авто забезпечують якісний захист машини від забруднень. Кожному водієві слід купити гумові килимки в салон відразу після придбання транспортного засобу. Брудозахисні килими також створюють певну зручність для пасажирів. Для такої продукції, як килимки, гума є одним з найбільш прийнятних матеріалів. Купити гумовий килимок необхідно всім, хто піклується про чистоту свого транспортного засобу.

Різновиди килимків

Килимки в салон резинові поділяються на кілька видів за різними параметрами. Залежно від свого формату килими салону гумові діляться на:

  • Універсальні, які можна розмістити практично в будь-якій машині
  • Виготовлені під конкретну модель

Універсальні килимки в салон резинові можна придбати в кожному автомобільному магазині. Єдиний недолік цього варіанту полягає в тому, що гумові килими буде важко підібрати до необхідних розмірів. Купити гумовий килим універсального формату слід в разі, якщо захисна функція важливіше естетичної.

Індивідуально виконані килимки з гуми ідеально підходять до автомобіля за габаритами і не зміщуються. Такі гумові килимки в салон автомобіля купити можна за вищою ціною, але вам не доведеться підганяти розміри. Спеціально підібрані гумові килимки в автомобіль купити рекомендується тим, для кого важлива естетична складова.

Килимки в салон резинові можуть оснащуватися бортиками. Килимок гумовий з бортиками не дозволяє скупчується пилу поширюватися всередині салону. Гумові бортики не створюють незручностей і не займають великого простору. Килимки автомобільні гумові в салон без бортів експлуатуються в літній період, коли салон забруднюється мінімально.

Відмінні риси

Килимки в салон автомобіля відрізняються від поліуретанової продукції. Головною перевагою, яким володіють гумові полики, є їх низька вартість. Для будь-якого автомобіля на килимок гумовий ціна досить доступна. Деяким автовласникам не подобається легкий запах гуми від килимків і для них поліуретанові гумові корита є найкращим варіантом.

Сучасні килимки брудозахисні володіють тривалим терміном експлуатації. При періодичного очищення гумовий килимок може прослужити кілька років без втрати якості. Нові Автомобіль гумові купити слід тоді, коли старі сильно зносилися або деформувалися.