0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Реагенти, агресивна хімія, вологість, низька температура та інші особливості нашої зимової казки перетворюють життя автомобіля в кошмар. Більшою мірою це стосується зовнішніх порогів - виявляються вм'ятини, росте іржа. Постраждалі ділянки мають вигляд непривабливий, але не обмежуються псуванням дизайну: пороги вже не можуть приймати на себе силу механічних ударів, тому страждає корпус машини.

Зовнішні пороги грають важливу роль і служать не тільки декоративним елементом, надаючи автомобілю стильного вигляду, але і приймають на себе зовнішні удари, захищаючи при цьому кузов.

Вчасно проведена заміна продовжить робочий стаж вашого автомобіля, особливо в тому випадку, якщо зовнішні пороги не є знімними, а прикріплені до кузова машини. Незнімні деталі стають частиною загальної конструкції авто, його «скелетом», опорної фігурою.

Купити зовнішні пороги для тюнінгу автомобілів

Автомобільні естети навряд чи задовольняться стандартними зовнішніми порогами. Мисливцям за незвичайним зовнішнім виглядом сподобаються додаткові «фішки» на порогах:

  • металеві вставки;
  • орнаментальне оформлення;
  • підсвічування;
  • декоративні накладки.

Останні являють собою пластикові (або сталеві і алюмінієві) «обойми» для зовнішніх порогів і застосовуються вже для тюнінгу авто, хоча виконують додатково ще й захисну функцію: їм не страшний пісок і дрібні камінчики, які успішно б подряпали «оголені» пороги.

В інтернет-магазині PTR-car ви можете купити пороги для тюнінгу авто або виключно функціональні підніжки, виконані з металу або сплавів вищої якості. Незалежно від того, власником якого автомобіля ви є, сміливо заходьте до нас, у нас знайдуться деталі для тюнінга всіх провідних марок авто.