0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Чохли на важіль КПП, представлені в цьому розділі, призначені для оформлення важелів КПП на легкових і вантажних видах транспортних засобів.

Різноманітність наявних моделей чохлів дозволить власникам автомобілів зробити необхідну покупку, керуючись власними естетичними уподобаннями та фінансовими можливостями.

Виробники, що випускають чохли на важелі КПП, передбачили можливість установки чохла на автомобілі різних марок. Вивчивши асортимент розділу, відвідувачі сайту зможуть купити чохол на важіль КПП, відповідний для автомобіля конкретної марки. Крім того, в наявності є і універсальні чохли на важелі КПП, які підходять для установки на будь-який легкове транспортний засіб.

Різноманітні і матеріали, що використовуються при виготовленні чохлів на важелі: гума, шкіра, тканинні полотна, шкірозамінник. Міцні, безпечні та якісні чохли різних кольорів мають безліч корисних для автовласника якостей і прослужать водієві протягом тривалого часу.

Входять до переліку продукції розділу і утеплені чохли, що кріпляться на важелі КПП вантажних автомобілів.

Чохол для КПП універсальний

Чохол КПП одна з найбільших і помітних деталей інтер'єру салону будь-якого автомобіля. При цьому на більшості моделей чохол для нього робиться з натуральної або штучної шкіри. Крім візуальної складової, чохол виконує захисну функцію. При відсутності такого захисту, важіль перестане плавно пересуватися, що викличе незручності при керуванні автомобілем і може навіть призвести до аварійних ситуацій на дорозі внаслідок несвоєчасного перемикання швидкості. Завдяки широкому асортименту, можна підібрати максимально схожу за стилем із загальною забарвленням салону вашого автомобіля.

особливості:

  • Підходить для широкого діапазону автомобілів.
  • Захищає важіль КПП від пилу і бруду, що при попаданні ззовні може пошкодити механізм.
  • Надає салону більш лаконічний, сучасний і акуратний вигляд.
  • Запобігає пропускання повітря в салон, що може потрапляти через отвір в днищі машини в місці розташування важеля КПП.
  • Простий в установці.