0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Захист заднього бампера

Кожен автолюбитель, який користується багажним відсіком, частенько спостерігає подряпини на поверхні кузова, відколи й інші ушкодження. Як убезпечити себе від появи таких «прикрас» на автомобілі? Для цього потрібно обладнати авто спеціальними дугами для захисту заднього бампера.

Навіщо потрібен захист заднього бампера?

Ніхто не застрахований від небезпечних ситуацій в дорожньому русі. Іноді вони не є небезпечними для життя, але можуть серйозно пошкодити авто - жоден водій не зрадіє вм'ятин на кузові або розбитим фарам від невеликого випадкового контакту з іншим автомобілем! Тому задні дуги для захисту бампера в багатьох ситуаціях можуть стати справжньою паличкою-виручалочкою для транспортного засобу. У більшості випадків захищені задні фари і бампери залишаються недоторканими. Крім того, захист заднього бампера допомагає захистити лакофарбове покриття автомобіля в будь-який непередбаченої ситуації.

Як правильно вибрати захист заднього бампера?

Перше, на що варто звернути увагу при виборі - це марка автомобіля. Справа в тому, що кожна модель обважень і задніх дуг зроблена з урахуванням посадки автомобіля, а особливу увагу виробник приділяє висоті і глибині заднього бампера. У конструкцію заднього бампера входять кронштейни для максимально надійною і практичною установки на автомобіль тієї чи іншої марки.

Що стосується зовнішнього вигляду - форма дуг для захисту заднього бампера може бути прямою, закругленою, хвилястою або навіть представляти собою окремі куточки, звернені один до одного.

Чому варто купити дуги для захисту заднього бампера саме у нас?

Інтернет-магазин PTR-car пропонує широкий вибір аксесуарів для тюнінга і захисту заднього бампера. Хоча такий елемент не є обов'язковим для будь-якої машини, вам все ж варто придбати його хоча б раз, щоб оцінити всі переваги захисту. Ваш автомобіль буде надійно захищена від самих різних пошкоджень, як незначних, так і досить серйозних, що в свою чергу значно подовжить термін експлуатації вашого автомобіля і позбавить від необхідності косметичного ремонту. Крім того, захист заднього бампера - відмінний дизайнерський елемент, який додасть вашому автомобілю стильного вигляду.