0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Захисний чохол на капот

Чохли на капот автомобіля популярні завдяки своїй економічності. У короткі терміни будь-який водій може знайти бюджетний варіант. Єдині труднощі можуть бути пов'язані тільки з вибором матеріалу (тканина, шкіра, шкірозамінник) і вибором елемента під певну марку і модель автомобіля. При установці переконайтеся, що чохол щільно прилягає до поверхні капота для максимального захисту і не перешкоджає огляду при русі. Ціна на захисний чохол варіюється в залежності від якості пошиття, популярності бренду виробника і особливостей дизайну.

Чохол на капот - це надійний захист від каменів, пилу і піску, що вилітають з-під коліс рухаються попереду автомобілів, особливо при русі по проселочним і гравійним дорогах. Захисні чохли стійкі не тільки до механічних впливів, а й до вологи, перепадів температур, ультрафіолету і хімічних реагентів. Чохол може бути дуже щільним, що гарантує кращий захист машини.

Встановити захисний чохол на капот - дуже просто. Елемент виконаний у вигляді накладки, яка фіксується за допомогою отворів в ній або спеціального клею. Він повинен щільно прилягати до капоту, не залишаючи вільного простору. Також необхідно стежити, щоб вода не потрапила під чохол. В іншому випадку можна пошкодити покриття машини.

Установка чохла на капот - найпростіший і бюджетний спосіб захистити його від механічних впливів. Цей аксесуар захищає лакофарбове покриття від відколів, подряпин, вологи і перепадів температур.

Плюси: бюджетно і ефективно, просто встановлюється і знімається.