0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Для багатьох водіїв автомобіль - це більше, ніж просто засіб пересування. Вони хочуть, щоб в ньому все було зовсім - і зовнішній вигляд, і внутрішнє оздоблення. Підлокітники в машину зроблять її більш комфортною і стильною.

У стандартній комплектації машини не завжди є місця, до яких би водій мав зручний доступ і в яких можна було б зберігати документи, візитівки й інші корисні дрібниці. Іноді для цього використовуються поглиблення в центральній консолі. Однак найчастіше в них немає кришки, тому речі можуть розлітатися по салону при різких маневрах. Підлокітники в машину успішно вирішують цю проблему. Вони дозволяють зберігати невеликі предмети буквально під рукою і в одному місці, яке до того ж приховано від сторонніх очей.

Види підлокітників

Елементи бувають універсальні і індивідуальні. Вироби першого виду підходять для широкого списку автомобілів. Вони можуть бути оббиті м'якою штучною шкірою або пластиком. Індивідуальні підлокітники розроблені спеціально для установки в конкретні марки автомобілів, іноді навіть певних років випуску. Останній варіант більш кращий, оскільки такі вироби ідеально стають в відведені для них місця, відмінно поєднуються з оформленням інтер'єру і підвищують комфорт експлуатації транспортного засобу.

Підлокітники бувають для установки між сидінням водія та переднього пасажира, а також для пасажирського сидіння другого ряду. Вони підійдуть для автомобілів різних видів і людей різних категорій населення. Наприклад, для домогосподарок, які використовують транспортний засіб, щоб відвозити дітей в школу або їздити за покупками в супермаркет; працівникові для ділових поїздок, часто потрапляє в пробки; любителю подорожувати на автомобілі на великі відстані і т.д.

Функції підлокітників

В автомобілях ці елементи використовуються для таких цілей:

  1. Допомагає тримати руку в зручному положенні при простоюванні в пробках і тривалих поїздках.
  2. У деяких дорогих моделях підлокітників є панель управління склопідйомниками і клімат-контролем.
  3. Зберігання дрібних речей. Деякі моделі оснащені контейнерами, підстаканниками і іншими додатковими елементами.
  4. Поліпшення естетичного сприйняття салону і підвищення затишку в ньому.

Особливості різних видів підлокітників

Для виготовлення виробів використовуються якісні матеріали - ДСП, пластик ABS або фанера. Їх форма підбирається таким чином, щоб не обмежувати доступ до приладової панелі і управлінні ручним гальмом. Кришки можуть зрушуватися в бік або бувають відкидними. Вони відкриваються безшумно і плавно. Завдяки надійності кріплень підвищується термін експлуатації. Підлокітники прості в монтажі, при необхідності їх можна легко зняти.

Широкий вибір підлокітників нашого інтернет-магазину дозволить кожному підібрати оптимальний варіант для свого автомобіля.