0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Радіатор автомобіля, як один з найважливіших компонентів, потребує особливого захисту. Для цього і потрібні решітки радіатора. Згодом, однак, через небажаного впливу пилу, бруду і вологи вони можуть стати непридатними для використання. Крім того, деякі радіаторні решітки можуть бути легко пошкоджені навіть при абсолютно незначному впливі. Цього можна уникнути, купивши спеціальну захисну накладку. Крім захисту решітки радіатора, цей аксесуар прикрашає автомобіль і завершує його зовнішній вигляд.

Накладка на решітку радіатора являє собою металеву конструкцію, що повторює обриси радіатора. Найчастіше вона являє собою єдиний суцільний каркас, що складається з декількох елементів (зазвичай трубчастих).

Матеріал

Накладка радіатора, виконана з хромованою нержавіючої сталі, є кращим варіантом захисту решітки радіатора. Адже нержавіюча сталь має високу міцність і стійкістю до корозії. Цей матеріал не дряпається і не вицвітає з часом, тому навіть через багато років ваша декоративна захист радіатора автомобіля буде виглядати як нова.

установка

Ви можете встановити накладку на радіатор самостійно. Вона кріпиться в звичайних місцях, і немає необхідності свердлити додаткові отвори і вбудовувати її в конструкцію автомобіля. Захисна накладка ідеально сидить на радіаторі, надійно кріпиться і не вимагає підгонки. Все це, звичайно ж, за умови, що ви купуєте аксесуар безпосередньо для вашої моделі автомобіля.

Зовнішній вигляд

Декоративне оздоблення решітки радіатора - це яскравий елемент тюнінгу, здатний перетворити обличчя вашого автомобіля. Якщо оригінальна решітка радіатора вашого автомобіля виглядає просто, тільки уявіть, наскільки оригінальніше буде виглядати ваш автомобіль з такою обробкою. Хромована накладка решітки радіатора буде виглядати особливо ефектно і стильно на будь-якому автомобілі.

Купити накладку на решітку радіатора

Купити накладку на радіатор в інтернет-магазині PTR-car стало ще простіше. Зручна система фільтрів і великий асортимент деталей для тюнінгу авто задовольнить потреби навіть найвибагливішого покупця. У нашому каталозі представлена ​​продукція брендів і перевірених постачальників. При замовленні на суму от 3000 грн ми здійснимо безкоштовну доставку по території України.