0

0

0 ₴

Замовити

0

0

icon

Для прикраси автомобілів і надання їм ексклюзивності використовуються декоративні хром молдинги у вигляді стрічки, що самоклеїться. В основному їх застосовують для стайлінгу або по простому - зовнішнього тюнінгу. Традиційно хром молдинги встановлюються уздовж периметра кузова. Їх монтують на кромку багажника, передній бампер, на бічні крила і т.д. Також, деякі автолюбителі застосовують цей аксесуар для прикраси салону.

Значення і специфіка

Найчастіше власники авто прагнуть придбати універсальні хром стрічки на двері, з метою декорувати свого "залізного коня". Такі накладки додають автомобілю оригінальності, тонко змінюючи його дизайн. Крім декоративних властивостей, хромований молдинг на авто частково виконує захисну функцію. Вони оберігають поверхню автомобіля від пошкоджень при легких ударах, захищають її від подряпин і вм'ятин. Але крім цього, можливе використання хром накладок для маскування наявних подряпин.

Молдинги для окантовки двері можуть бути виготовлені з ПВХ, термопластика, гуми або металу з вініловим покриттям. Найпопулярнішим варіантом на сьогодні визнані декоративні молдинги з ПВХ. Їх найлегше встановити, так як вони самоклеючі і плюс цього мають доступну ціну. Але металеві хромовані моделі також заслуговують на увагу.

Особливості монтажу

Ви можете придбати самоклеющийся молдинг для автомобіля по метражу. Це допоможе вам реалізувати найбільш витончені декоративні рішення. Візьміть декоративну стрічку необхідної ширини .Отмерів потрібну довжину, відріжте відповідний шматок. Очистіть, знежирте і висушіть частина автомобіля, яку ви хочете прикрасити хромованою накладкою. Нагрійте поверхню феном до 30C і, знявши захисну плівку, прикріпіть самокліючийся молдинг. Після цього вам залишиться тільки акуратно розгладити його.

У нашому магазині будь-хто може придбати деталі для зовнішнього тюнінгу, в тому числі самоклеючі молдинги під хром. Вони підходять для декорування дверних ручок, крил, бамперів і інших елементів кузова. У нас також є витончені рішення для інтер'єру автомобіля. Ціни на всю нашу продукцію приємно порадують своєю доступністю.

Купити хромований молдинг

Інтернет-магазин PTR-car пропонує широкий асортимент хром накладок та інших аксесуарів для стайлінгу авто. У нашому каталозі представлені кращі товари від відомих брендів. Ми співпрацюємо тільки з надійними постачальниками тому впевнені в якості кожної запчастини. Ми дбаємо про своїх клієнтів і завжди готові допомогти і проконсультувати з будь-якого питання пов'язаного з нашою роботою. При замовленні на суму от 3000 грн ми здійснюємо безкоштовну доставку по Україні.